Dispositivos e acessórios
Double ginger and pear cake
Preparação 35min
Total 1h 35min
16 portion
Ingredientes
Caramel
-
salted butter50 g
-
dark brown sugar100 g
-
pears (Bosc variety), cut into thin slices (5 mm) lengthways4
Ginger cake
-
stem ginger (approx. 60 g) (see Tips)6 pieces
-
salted butter125 g
-
golden syrup250 g
-
stem ginger syrup (from stem ginger jar)50 g
-
ground ginger1 ½ tbsp
-
ground cinnamon¾ tsp
-
dark brown sugar150 g
-
self-raising flour375 g
-
bicarbonate of soda1 ½ tsp
-
eggs3
-
full cream milk360 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
426.7 mg
Proteína
5.1 g
Energia
1480.6 kJ /
352.5 kcal
Gordura
11.2 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
6.8 g
Hidratos de carbono
56.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Celebration cakes
14 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Decadent dark chocolate brownies
1h 30min
Lemon ice cream torte
48h 40min
Panforte
1h 30min
Prune and orange stuffing
10min
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
Steamed ginger pudding
3h 5min
Summer Pudding
8h 30min
Tiffin slice
4h 30min
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Malt loaf
3h 20min
Marzipan
10min