Dispositivos e acessórios
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
Preparação 30min
Total 2h 25min
24 pieces
Ingredientes
Dough
-
full cream milk210 g
-
fresh yeast (see Tips)20 g
-
raw sugar2 tbsp
-
unsalted butter melted60 g
-
grapeseed oil (see Tips)2 tbsp
-
salt1 pinch
-
egg yolks3
-
plain flour plus extra to dust500 g
Filling
-
prosciutto cut into thin slices150 g
-
Swiss cheese cut into thin slices200 g
-
egg yolk lightly beaten, to glaze1
-
sesame seeds (optional)2 tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
7.447 g
Energia
761 kJ /
181 kcal
Gordura
8.977 g
Fibra
0.973 g
Hidratos de carbono
17.494 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our 15th anniversary
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Almond tuiles
30min
Sunrise margarita (non-alcholic)
10min
Honey cake
49h 30min
Baguette
3h 45min
Pear and chocolate frangipane
2h
Yoyo slice
2h 30min
Pretzels
1h 35min
Polish doughnuts
2h 30min
Brioche buns with cheese
2h 30min
Orange, raspberry and coconut jellies
2h 30min
Lamingtons
1h 10min
Brunch bread
1h 15min