Dispositivos e acessórios
Vegetable liquid stock (TM6)
Preparação 15min
Total 3h 15min
1555 g
Ingredientes
-
mixed vegetables cut into pieces (eg. carrots, celery, celeriac)400 g
-
onion peeled and cut into halves1
-
fresh mushrooms cut into quarters100 g
-
tomato cut into pieces1
-
garlic cloves2
-
fresh bay leaves2
-
allspice berries4
-
black peppercorns10
-
fresh thyme2 sprigs
-
fresh rosemary2 sprigs
-
water1500 g
-
salt2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1555 g
Sódio
5592.4 mg
Proteína
18.7 g
Energia
1584 kJ /
378.6 kcal
Gordura
2.5 g
Fibra
21.1 g
Gordura saturada
0.7 g
Hidratos de carbono
77.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
Ninguna valoración
Barley malt powder
97h 40min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, using modes)
5min
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10h 55min
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
45min
Piggy buns
2h
Browned beef cubes (medium)
15min
Browned eschalots (250-350 g)
25min
Raw carrot cake
5h 30min
Coconut matcha panna cotta
3h 50min
Chocolate Frangelico® gelato
28h