Dispositivos e acessórios
Tiramisu canelé (Lode Pies)
Preparação 35min
Total 51h 35min
12 portions
Ingredientes
Canelé and coffee ganache
-
milk450 g
-
salted butter plus extra melted, to brush50 g
-
vanilla pod seeds scraped1
-
dry Marsala wine50 g
-
caster sugar200 g
-
plain flour100 g
-
eggs2
-
egg yolks2
-
sea salt¼ tsp
-
thickened cream (see Tips)100 g
-
instant granulated coffee1 ½ tsp
-
unsalted butter10 g
-
white chocolate broken into pieces90 g
Mascarpone icing
-
cream cheese100 g
-
mascarpone cheese100 g
-
icing sugar10 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
169.1 mg
Proteína
5.2 g
Energia
1299.2 kJ /
310.5 kcal
Gordura
18 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
10.4 g
Hidratos de carbono
31.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Canelé
7 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Shredded Lettuce
10min
Vanilla Puff Slice
7h 20min
Traditional French chocolate canelé
49h
Ham and cheese canelé
49h
Speedy citrus layered cake
1h 10min
Asian master stock
1h 45min
Mixed berry jam tart
2h 35min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1h 20min
Mango sago pudding
35min
Traditional French vanilla canelé
49h 5min
Hokkaido Cupcakes
45min
Bing Tang Hu Lu (Candied Strawberry Sticks)
40min