Dispositivos e acessórios
Tiramisu canelé (Lode Pies)
Preparação 35min
Total 51h 35min
12 portions
Ingredientes
Canelé and coffee ganache
-
milk450 g
-
salted butter plus extra melted, to brush50 g
-
vanilla pod seeds scraped1
-
dry Marsala wine50 g
-
caster sugar200 g
-
plain flour100 g
-
eggs2
-
egg yolks2
-
sea salt¼ tsp
-
thickened cream (see Tips)100 g
-
instant granulated coffee1 ½ tsp
-
unsalted butter10 g
-
white chocolate broken into pieces90 g
Mascarpone icing
-
cream cheese100 g
-
mascarpone cheese100 g
-
icing sugar10 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
169.1 mg
Proteína
5.2 g
Energia
1299.2 kJ /
310.5 kcal
Gordura
18 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
10.4 g
Hidratos de carbono
31.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Canelé
7 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Christmas bakewell slice
1h 20min
Ham and cheese canelé
49h
Traditional French vanilla canelé
49h 5min
Lemon meringue cupcakes
1h 30min
Sicilian prawn salad
40min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter)
Nenhuma avaliação
Pistachio cream madeleines
24h 35min
Souffle pancakes with berries
40min
Traditional French chocolate canelé
49h
Korean pickled potato salad
25h 10min
Croquembouche
3h 30min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45min