Dispositivos e acessórios
Italian Easter bread
Preparação 30min
Total 3h 50min
6 pieces
Ingredientes
-
unsalted butter40 g
-
milk210 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
white sugar100 g
-
baker's flour plus extra to dust450 g
-
sea salt½ tsp
-
whole egg7
-
natural food colouring of choice
-
egg yolk beaten, to brush1
-
nib sugar to sprinkle (see Tips)
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
305.5 mg
Proteína
19.4 g
Energia
2137.6 kJ /
509 kcal
Gordura
15.9 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
7.2 g
Hidratos de carbono
71.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Peach and plum upside-down cake
50min
Panforte ice cream bombe
48h 25min
Custard horns
1h 45min
Rice milk
24h 15min
Watermelon and raspberry ice cream sandwiches
28h 40min
Dessert pizzas (Jo Whitton)
1h 15min
Matcha Wreath Cookies
1h
Gluten free waffle cones
35min
Mocha ice cream cake with Champagne snaps
9h 40min
Cheesecakes in jars
4h
Spiced Polish Christmas cake
99h 30min
Coffee date muffins
35min