Dispositivos e acessórios
Italian Easter bread
Preparação 30min
Total 3h 50min
6 pieces
Ingredientes
-
unsalted butter40 g
-
milk210 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
white sugar100 g
-
baker's flour plus extra to dust450 g
-
sea salt½ tsp
-
whole egg7
-
natural food colouring of choice
-
egg yolk beaten, to brush1
-
nib sugar to sprinkle (see Tips)
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
305.5 mg
Proteína
19.4 g
Energia
2137.6 kJ /
509 kcal
Gordura
15.9 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
7.2 g
Hidratos de carbono
71.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30h 25min
Paris Brest
6h 40min
Orange, raspberry and coconut jellies
2h 30min
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35min
Fresh fruit tart (Thermomix®️ Cutter)
Nenhuma avaliação
Cloudy apple cider jelly
5h
Concord Grape Pearls with Champagne (Bill Yosses)
40min
Coconut rum sauce
15min
Artisan potato bread
2h 5min
Cod with aïoli
40min
Cherry and almond clafoutis pudding
3h
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4h 30min