Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)

Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)

4.6 16 avaliações
Preparação 30min
Total 30h
8 portions

Ingredientes

Sponge
  • butter to grease
  • eggs separated, at room temperature
    6
  • caster sugar
    115 g
  • plain flour
    70 g
  • vegetable oil
    50 g
Vanilla diplomat mousse
  • titanium strength gelatine leaves
    10 g
  • cold water to soak
  • milk
    330 g
  • vanilla bean paste
    1 tsp
  • caster sugar
    60 g
  • cornflour
    25 g
  • egg yolks (approx. 65 g)
    4
  • thickened cream
    300 g
Assembly
  • fresh strawberries whole, evenly sized, plus extra to decorate (see Tips)
    10 - 12
  • fresh strawberries hulled and sliced to layer
    160 g
  • icing sugar to dust
  • edible flowers to decorate

Nutrição por 1 portion

Energia 458.9 kcal / 1927.3 kJ
Proteína 11.3 g
Gordura 29.7 g
Hidratos de carbono 38.5 g
Fibra 1.2 g
Gordura saturada 13.4 g
Sódio 100 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...