Dispositivos e acessórios
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
Preparação 30min
Total 30h
8 portions
Ingredientes
Sponge
-
butter to grease
-
eggs separated, at room temperature6
-
caster sugar115 g
-
plain flour70 g
-
vegetable oil50 g
Vanilla diplomat mousse
-
titanium strength gelatine leaves10 g
-
cold water to soak
-
milk330 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
caster sugar60 g
-
cornflour25 g
-
egg yolks (approx. 65 g)4
-
thickened cream300 g
Assembly
-
fresh strawberries whole, evenly sized, plus extra to decorate (see Tips)10 - 12
-
fresh strawberries hulled and sliced to layer160 g
-
icing sugar to dust
-
edible flowers to decorate
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portion
Sódio
100 mg
Proteína
11.3 g
Energia
1927.3 kJ /
458.9 kcal
Gordura
29.7 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
13.4 g
Hidratos de carbono
38.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1h 10min
Christmas tiramisu
24h 20min
Korean pickled potato salad (peeler)
25h 10min
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25h 20min
Egg White Chocolate Cake
50min
Fraisier sponge
30h
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3h 10min
Austrian Kaiserschmarrn pancake
20min
Traditional crème brûlée
25h
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1h 20min
Pecan Pie Tarts
2h 25min
Italian hot chocolate
10min