Versões compatíveis
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g cold water
- 3 titanium strength gelatine leaves
- 500 g pouring (whipping) cream
- 100 g honey
- 6 egg yolks
- 50 g tahini
- 200 g fresh blackberries, to serve (see Tips)
- edible flowers (e.g.unsprayed pansies and orange blossoms) or herbs (e.g. baby mint leaves), to serve (see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2823 kJ / 672 kcal
- Proteína
- 10.157 g
- Hidratos de carbono
- 28.043 g
- Gordura
- 58.798 g
- Fibra
- 2.594 g
Receitas alternativas
Yoghurt cake
1 Std. 40 Min
Raspberry mini clafoutis
30min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1 Std. 10 Min
Cherry and almond clafoutis pudding
3 Std.
Peach and plum upside-down cake
50min
Ricotta fruit tart
1h 30min
Rabbit stew
1h
Gluten free fresh fruit and cream cheese tarts
3 Std. 50 Min
Gluten free shortcrust pastry
1 Std. 40 Min
Lemon ice cream torte
48h 40min
Hazelnut quince friands
2 Std. 25 Min
Easy coconut cake
1h 45min