Dispositivos e acessórios
Seafood panzanella
Preparação 20min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil60 g
-
white wine vinegar30 g
-
salt2 pinches
-
water400 g
-
mussels scrubbed and debearded1000 g
-
ciabatta bread cut into pieces (2-3 cm)200 g
-
spring onions/shallots cut into thin slices (approx. 5 mm)5
-
fresh basil leaves only, torn into pieces1 sprig
-
cherry tomatoes cut into halves200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
770.4 mg
Proteína
26.5 g
Energia
1947.3 kJ /
463.5 kcal
Gordura
26.4 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
5.8 g
Hidratos de carbono
29.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
500 calorie meals
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Stuffed tomatoes
50min
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1h 40min
Green goodness soup
10min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Chicken cacciatore
50min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Steamed mushroom and egg pots
40min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Chicken San Fernando
55min
Gluten free pasta
50min
Citrus seafood salad
1h