Dispositivos e acessórios
Bloody Mary Soup
Preparação 10min
Total 25min
2 portions
Ingredientes
-
shallot halved1
-
olive oil20 g
-
tomatoes skinned, quartered (approx. 200 g)3
-
tomato juice500 g
-
lime juice30 g
-
vodka25 g
-
Worcestershire sauce1 Tbsp
-
celery salt½ tsp
-
Tabasco® sauce or to taste4 dashes
-
ground black pepper or to taste1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
3.1 g
Energia
274 kJ /
66 kcal
Gordura
0.4 g
Hidratos de carbono
12.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Just for Two
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Stuffed Christmas Chicken (Mexico)
2h 10min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Broccoli and Stilton Soup
30min
Chickpea Soup (Revithia)
1h 40min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1h 20min
Creamy Courgette Soup
25min
Creamy Tomato Soup
25min
Gazpacho
1h 15min
Chicken and mushrooms in red wine
45min
Thai Mussels
25min
Arbroath Smokie Soup
40min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min