Versões compatíveis
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g liquid vegetable stock
- 1 tsp oil
- 600 - 700 g potatoes, cut in cubes (3 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- ½ tsp sweet paprika
- ½ tsp curry powder
- 600 g pollock fillets, cut in cubes (3 cm)
- 250 g savoy cabbage, shredded (1 cm)
- 100 g cream cheese
- 2 - 3 oranges, juice (200 g) plus thin peelings of ½ orange
- 15 g cornflour
- ½ tsp ground turmeric
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1785 kJ / 427 kcal
- Proteína
- 33.4 g
- Hidratos de carbono
- 38.2 g
- Gordura
- 15.6 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Chicken and Chickpea Tagine
1hod. 20min
Chicken and Root Vegetable Stew
1 godz.
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Chicken with tomato sauce
1 godz.
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Tomato and Haddock Rice
50min
Brodet (Fish stew)
1 Std. 15 Min
Chicken and mushrooms in red wine
45 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min