Versões compatíveis
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g liquid vegetable stock
- 1 tsp oil
- 600 - 700 g potatoes, cut in cubes (3 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- ½ tsp sweet paprika
- ½ tsp curry powder
- 600 g pollock fillets, cut in cubes (3 cm)
- 250 g savoy cabbage, shredded (1 cm)
- 100 g cream cheese
- 2 - 3 oranges, juice (200 g) plus thin peelings of ½ orange
- 15 g cornflour
- ½ tsp ground turmeric
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1785 kJ / 427 kcal
- Proteína
- 33.4 g
- Hidratos de carbono
- 38.2 g
- Gordura
- 15.6 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Pork with Spinach Lentils
20min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35min
Chicken Provencale
1h
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50min
Mediterranean Turkey Roulades
45min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45min
Blitva
35min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30min
Steamed Salmon Parcels
55min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min