Versões compatíveis
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g liquid vegetable stock
- 1 tsp oil
- 600 - 700 g potatoes, cut in cubes (3 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- ½ tsp sweet paprika
- ½ tsp curry powder
- 600 g pollock fillets, cut in cubes (3 cm)
- 250 g savoy cabbage, shredded (1 cm)
- 100 g cream cheese
- 2 - 3 oranges, juice (200 g) plus thin peelings of ½ orange
- 15 g cornflour
- ½ tsp ground turmeric
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1785 kJ / 427 kcal
- Proteína
- 33.4 g
- Hidratos de carbono
- 38.2 g
- Gordura
- 15.6 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 Std.
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Mint Courgettes
30 Min
Chicken Cacciatore
50 min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 Min
Pumpkin Soup
35 min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 Min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Linguine with Bacon and Prawns
35 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min