Dispositivos e acessórios
Fettuccine with Arugula and Ricotta
Preparação 40min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil3 oz
-
2 oz pecorino romano, in piecesParmesan cheese in pieces2 oz
-
arugula leaves plus extra to garnish5 oz
-
unsalted pistachios, shelled1 oz
-
garlic clove (opcional)1
-
salt plus extra to boil with pasta¼ tsp
-
ricotta cheese3 ½ oz
-
homemade pasta dough cut into fettuccine noodles, from Fresh Pasta Homemade1
-
water to boil pasta
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
17 g
Energia
2238 kJ /
535 kcal
Gordura
34 g
Fibra
5 g
Hidratos de carbono
41 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fresh Pasta Homemade
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Salmon with Grapefruit Quinoa
50min
Southwest Quinoa
40min
Coconut Sautéed Shrimp
35min
Pasta Primavera
50min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45min
Hawaiian Summer Rolls
1h
Smoked Chocolate Mousse
45min
Sourdough Bread
23h
Herb Roasted Potatoes and Vegetables
1h
Yam Gratin
30min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Garlic Shrimp and Grits
1h 10min