![Fettuccine with Arugula and Ricotta Fettuccine with Arugula and Ricotta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/33465CB9-DBFE-44D2-B503-107E743908A5/Derivates/71911F7A-756B-4F1D-A236-6AD8B534DB74.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 3 oz extra virgin olive oil
-
2
oz Parmesan cheese, in pieces
ou 2 oz pecorino romano, in pieces - 5 oz arugula leaves, plus extra to garnish
- 1 oz unsalted pistachios, shelled
- 1 garlic clove (opcional)
- ¼ tsp salt, plus extra to boil with pasta
- 3 ½ oz ricotta cheese
- 1 homemade pasta dough, cut into fettuccine noodles, from Fresh Pasta Homemade
- water, to boil pasta
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2238 kJ / 535 kcal
- Proteína
- 17 g
- Hidratos de carbono
- 41 g
- Gordura
- 34 g
- Fibra
- 5 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45min
Chicken Noodle Soup
50 Min
Spaghetti Carbonara
40p
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 Min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40p
Baked Spinach and Eggs
35 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Quick Cheese Soufflés
45min
Pasta Primavera
50 Min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3 Std. 35 Min
Maple and Mustard Salmon
20p
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min