Dispositivos e acessórios
Fettuccine with Arugula and Ricotta
Preparação 40min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil3 oz
-
2 oz pecorino romano, in piecesParmesan cheese in pieces2 oz
-
arugula leaves plus extra to garnish5 oz
-
unsalted pistachios, shelled1 oz
-
garlic clove (opcional)1
-
salt plus extra to boil with pasta¼ tsp
-
ricotta cheese3 ½ oz
-
homemade pasta dough cut into fettuccine noodles, from Fresh Pasta Homemade1
-
water to boil pasta
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
17 g
Energia
2238 kJ /
535 kcal
Gordura
34 g
Fibra
5 g
Hidratos de carbono
41 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fresh Pasta Homemade
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Egg Drop Soup
45min
Green Shakshuka
40min
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1h
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1h
Guacamole (TM5 Metric)
5min
Banana Liqueur Pudding
6h
Mushroom Pie
1h 40min
Tofu Ramen Bowl
55min
Manhattan Clam Chowder
55min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45min
Golden Beet Gazpacho
50min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1h 25min