Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 - 30 g chipotle chillies, dried, stems removed, to taste
- 2 brown onions (approx. 300 g), cut into halves
- 300 g fresh tomatoes (approx. 4), blanched, skins removed and deseeded (see Tips)
- 30 g olive oil
- 2 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1000 g skinless chicken breast fillets, cut into pieces (3-4 cm)
- 30 g white sugar
- 2 dried bay leaves
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1117.3 kJ / 266 kcal
- Proteína
- 38.8 g
- Hidratos de carbono
- 9 g
- Gordura
- 7.8 g
- Gordura saturada
- 1.6 g
- Fibra
- 2.5 g
- Sódio
- 83.4 mg
Receitas alternativas
Tinga de Pollo (TM6)
40 Min
Slow cooked Mexican beef
1h 30min
Beef tacos
25 Min
Chicken picadillo cups
40 Min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 Min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1h 20min
Chicken Enchiladas
40 Min
Pico De Gallo
15 Min
Chicken Tacos
1ωρ. 10 λεπτ.
Chilorio shredded pork with lime-pickled onions
2 godz. 15 min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40 Min
Shredded Chicken Taco Filling
30 Min