Dispositivos e acessórios
Pasta alla Vodka
Preparação 5min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
garlic cloves4 - 5
-
extra virgin olive oil15 g
-
butter10 g
-
tomato paste70 g
-
tomato passata150 g
-
vodka40 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
cooked pasta of choice350 g
-
boiling water (if needed)1 - 2 tbsp
-
fresh basil only leaves, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
428.8 mg
Proteína
11.2 g
Energia
1555.1 kJ /
371.7 kcal
Gordura
19.2 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
9.9 g
Hidratos de carbono
33.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Newsletter 2025
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Steamed mocha scrolls XXL
50min
"Marry me" chicken pasta
35min
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45min
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35min
Creamy chicken and broccoli pasta
30min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min
Frozen Coconut Mango Lemonade
5min
Crispy sticky sesame chicken
45min
Beef and feta koftas
1h 30min
Quick strawberry dessert
5min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30min