Dispositivos e acessórios
Bloody Maria
Preparação 45min
Total 2h 45min
8 portions
Ingredientes
Pickled vegetables
-
mixed vegetables cut into thin slices (i.e. carrots, radishes, red onion, red capsicum, celery heart, celery leaves)100 g
-
raw sugar3 tbsp
-
fine salt1 tbsp
-
white wine vinegar250 g
-
dried bay leaf1
-
coriander seeds6
Prosciutto batons
-
prosciutto8 slices
Cocktail mix
-
fresh jalapeño chillies stalks removed and deseeded if preferred2
-
flaked salt1 tsp
-
tomato juice750 g
-
lime juice (approx. 4 limes)80 g
-
mezcal250 g
-
ice cubes10
-
smoked paprika1 tsp
Assembly
-
fine salt1 tbsp
-
chilli powder½ - 1 tsp
-
limes cut into quarters2
-
ice cubes to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
3243.9 mg
Proteína
6.7 g
Energia
482.8 kJ /
114.9 kcal
Gordura
3.6 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
11.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Yoghurt and jalapeño dressing
10min
Citrus margarita
10min
Sangria ginger punch
1h 5min
Planked Amaretto peaches with ricotta
1h 30min
Almond Dip
10min
Protein pudding
6h 35min
Mango truffles, strawberry spheres and white chocolate crumble
11h 30min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10min
Baked spinach and feta mushrooms
35min
Prawn salad with avocado dressing
35min
Gin and tonic sorbet with cucumber
12h
Oysters Mignonette
5min