Dispositivos e acessórios
Pasta Alfredo with mushrooms
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
filtered water1120 g
-
dried fettuccine (egg free - see Tips)250 g
-
salt1 ½ tsp
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
garlic cloves3
-
brown onion (approx. 90 g)½
-
pepitas (see Tips)40 g
-
nutritional yeast (see Tips)20 g
-
tahini (see Tips)1 tbsp
-
dried thyme¼ tsp
-
dried basil½ tsp
-
lemon juice2 tsp
-
sorghum flour1 tbsp
-
ground black pepper1 pinch
-
plant-based milk of choice350 g
-
fresh brown mushrooms cut into thin slices (5 mm)200 g
-
vegan Parmesan cheese (see Tips)2 tbsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped, for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
13.6 g
Energia
1435.9 kJ /
341.9 kcal
Gordura
18.8 g
Fibra
6.8 g
Hidratos de carbono
27.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Kimchi non-fried rice
1h
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Raw pumpkin and zucchini curry
25min
Potato and green pea curry
50min
Hoisin tofu with brown rice
50min
Sweet and sour tempeh
50min
Rendang curry
30min
Vegan mayonnaise
15min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Tofu scramble
25min