Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 - 3 pieces lemon, zest only, no white pith (1 x 4 cm)
- 2 tsp salt
- 70 g extra virgin olive oil
- 400 g skinless chicken breast fillets, cut into cubes (2-3 cm)
- 2 tsp white wine vinegar
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp honey
- 1 pinch ground black pepper
- 1210 g water
- 100 g quinoa
- 200 g cherry tomatoes, cut into halves
- 150 g cucumber, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g avocado, flesh only, cut into pieces (2-3 cm)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1775 kJ / 422.5 kcal
- Proteína
- 27.3 g
- Hidratos de carbono
- 17.9 g
- Gordura
- 26.2 g
- Gordura saturada
- 3.9 g
- Fibra
- 4.4 g
- Sódio
- 1219.7 mg
Receitas alternativas
Quinoa salad with mango salsa
1 godz.
Rainbow bowl
1 godz. 20 min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Colourful quinoa salad
40min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Spelt and chicken salad
1 godz. 15 min
Superfood salmon salad
1h 5 min
Green quinoa breakfast bowl (Post-natal)
35min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 godz. 15 min
Salmon with yoghurt dressing
55min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35min