![Brussels sprouts and buckwheat winter salad Brussels sprouts and buckwheat winter salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/25E495A3-E92C-44CB-8EFD-B6685E4884D5/Derivates/795B1635-1FB2-47E9-B5DD-B3A6EE0D95F4.jpg)
Versões compatíveis
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 60 g buckwheat groats
- 600 g water
- ½ tsp sea salt, plus an extra 1-2 pinches to season
- 1 garlic clove
- 250 g bacon, cut into pieces (2 cm)
- 1 tbsp olive oil
- 80 g white wine vinegar
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 ½ tbsp pure maple syrup
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 500 g Brussels sprouts, trimmed and outer leaves removed
- 1 tbsp pine nuts
- 25 g Parmesan cheese, shaved
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 638.3 kJ / 152 kcal
- Proteína
- 11.4 g
- Hidratos de carbono
- 9.6 g
- Gordura
- 6.6 g
- Gordura saturada
- 1.7 g
- Fibra
- 3.8 g
- Sódio
- 849.3 mg
Receitas alternativas
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Tuna poke bowl
1 Std.
White zucchini and cannellini bean soup
25 Min
Chicken moghrabieh
25h 15min
Sweet potato and grain salad
1 Std. 30 Min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 Min
Lentil and mint salad
3h 55 min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 Min
Fresh fennel salad
10 Min
Zucchini soup
25 Min
Quinoa tabouli
12 godz. 40 min