Dispositivos e acessórios
Pecan, apple and carrot pudding
Preparação 5min
Total 1h
2 portions
Ingredientes
Pudding
-
butter for greasing
-
pecan nuts plus extra for garnishing80 g
-
carrot cut into pieces80 g
-
red apple core removed and cut into quarters130 g
-
raw sugar2 tbsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground cinnamon plus extra to sprinkle½ tsp
-
ground allspice½ tsp
-
eggs2
-
cornflour20 g
-
baking powder1 tsp
-
sea salt1 pinch
-
water1200 g
Syrup
-
pouring (whipping) cream70 g
-
raw sugar50 g
-
natural vanilla extract¼ tsp
-
water1 tbsp
-
butter cut into cubes40 g
-
star anise2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
379.6 mg
Proteína
11.8 g
Energia
3485.3 kJ /
833 kcal
Gordura
63.2 g
Fibra
8.1 g
Gordura saturada
22.4 g
Hidratos de carbono
62.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cooking for Me and You
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Spiced pear jam and chorizo
1h 35min
Fig and apricot tea bread
1h 30min
Almond and pear tart
40min
Tiraccino
1h 5min
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Pumpkin, carrot and herb bread
1h 30min
Zucchini slice
45min
Pear blueberry quinoa crumbles
35min
Mixed berry clafoutis
40min
Apple, pear and bay leaf cake
1h 15min
Hazelnut banana bread
1h 15min
Cherry clafoutis
1h 5min