Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- ½ tsp fennel seeds
- ½ tsp cumin seeds
- 1 tsp coriander seeds
- 2 tsp ground turmeric
- ¾ in. fresh ginger, peeled
- 4 garlic cloves
- 1 - 2 fresh chilies, (e.g. serrano), deseeded if preferred
- 4 sprigs cilantro
- 1 tbsp olive oil
- 3 ½ oz carrot, cut into pieces (approx. ¾ in.)
- 2 celery stalks, cut into pieces (approx. ¾ in.)
- 3 ½ oz red bell peppers, deseeded and cut into pieces (approx. 1 in.)
- 2 tbsp soy sauce
- 1 tbsp tamarind paste
- 1 tbsp oyster sauce
- 1 tbsp brown sugar
- 31 ½ oz water
- 10 ½ oz French green lentils, dry (see Tip)
- 24 oz sausages, uncooked (e.g. good quality Angus beef)
- 9 ½ oz canned coconut cream
- 2 oz peanut butter
- 5 ½ oz broccoli, broken into florets (approx. 1 in.)
- 5 ½ oz cauliflower, broken into florets (approx. 1 in.)
- 3 ½ oz fresh green beans, trimmed and cut into thirds
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 5017 kJ / 1199 kcal
- Proteína
- 55 g
- Hidratos de carbono
- 69 g
- Gordura
- 81 g
- Fibra
- 30 g
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