Curried Sausages and Lentils

Curried Sausages and Lentils

4.6 16 avaliações
Preparação 20min
Total 1h
4 portions

Ingredientes

  • fennel seeds
    ½ tsp
  • cumin seeds
    ½ tsp
  • coriander seeds
    1 tsp
  • ground turmeric
    2 tsp
  • fresh ginger peeled
    ¾ in.
  • garlic cloves
    4
  • fresh chilies (e.g. serrano), deseeded if preferred
    1 - 2
  • cilantro
    4 sprigs
  • olive oil
    1 tbsp
  • carrot cut into pieces (approx. ¾ in.)
    3 ½ oz
  • celery stalks cut into pieces (approx. ¾ in.)
    2
  • red bell peppers deseeded and cut into pieces (approx. 1 in.)
    3 ½ oz
  • soy sauce
    2 tbsp
  • tamarind paste
    1 tbsp
  • oyster sauce
    1 tbsp
  • brown sugar
    1 tbsp
  • water
    31 ½ oz
  • French green lentils dry (see Tip)
    10 ½ oz
  • sausages uncooked (e.g. good quality Angus beef)
    24 oz
  • canned coconut cream
    9 ½ oz
  • peanut butter
    2 oz
  • broccoli florets (approx. 1 in.)
    5 ½ oz
  • cauliflower florets (approx. 1 in.)
    5 ½ oz
  • fresh green beans trimmed and cut into thirds
    3 ½ oz

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Proteína 55 g
Energia 5017 kJ / 1199 kcal
Gordura 81 g
Fibra 30 g
Hidratos de carbono 69 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...