![Curried pickled fish Curried pickled fish](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6b62a4fe-6fbd-4b21-953d-807ff4033ac8/Derivates/ff426d5e-fe93-41ee-8992-bac3a70f9d38.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Curry sauce
- 1 ½ tbsp cornflour
- 2 tbsp water
- 20 g vegetable oil
- 2 onions, cut into thin slices
- 1 tsp ground cumin
- ¼ tsp black peppercorns
- 3 dried bay leaves
- 1 tsp ground turmeric
- 1 ½ tbsp curry powder
- 400 g apple cider vinegar
- 200 g light brown sugar
- 1 tsp sea salt
Fried fish
- 100 g plain flour
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 3 eggs
- vegetable oil, to deep fry
- 600 g hoki fillets or flaky white fish of choice (approx. 6 fillets or pieces - see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1647.2 kJ / 393.7 kcal
- Proteína
- 22.4 g
- Hidratos de carbono
- 55.2 g
- Gordura
- 8.3 g
- Gordura saturada
- 1.4 g
- Fibra
- 2.6 g
- Sódio
- 418.2 mg
Receitas alternativas
Hearty seafood chowder
45 min
South African yellow rice using rice mode
20 min
Green egg whites and ham omelette
35 min
Mocha eggnog easter bake
1 Std. 30 Min
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45 min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 godz.
Braised Rice Wine Fish
20 min
Meatballs with chilli cheese potatoes
1 godz.
South African curry mince
45 min
South African yellow rice
20 min
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45 min
Boulangère potatoes
1h 40min