
Dispositivos e acessórios
Basque Chicken
Preparação 15min
Total 1h 10min
6 portions
Ingredientes
-
fresh parsley leaves (approx. 25 sprigs)½ oz
-
garlic clove1
-
yellow onions quartered (approx. 2 med. onions)8 oz
-
olive oil½ oz
-
corn starch2 tbsp
-
canned crushed tomatoes10 oz
-
dry white wine4 oz
-
smoked paprika1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
salt1 tsp
-
dried basil½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried bay leaf1
-
chicken thighs, boneless and skinless quartered24 oz
-
red bell pepper cut into strips (¼ in.) (approx. 1 med. pepper)5 oz
-
yellow bell peppers cut into strips (¼ in.) (approx. 1 med. pepper)5 oz
-
pitted Kalamata olives2 oz
Nutrição por 1 portion
Energia
245.4 kcal /
1026.9 kJ
Proteína
18.4 g
Gordura
12.9 g
Hidratos de carbono
13.6 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
3 g
Sódio
773 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Midweek Meals
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos