Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 oz extra virgin olive oil, divided
- 8 oz onions, quartered
- 1 oz unsalted butter plus 1 heaping tbsp, room temperature
-
8
chicken thighs, skin on and bone in
ou 1 whole chicken - 8 oz bacon, unsmoked, in pieces (1 in.)
- 8 oz carrots, peeled, in rounds (½ in.)
- 8 oz cremini mushrooms, trimmed, halved or quartered, if large
- 1 tsp salt
- 1 tsp freshly ground black pepper, to taste
- 1 bottle red wine (725 ml)
- 2 garlic cloves, crushed
- 2 sprigs fresh thyme
- 2 dried bay leaves
- 1 tbsp all-purpose flour
- ½ oz fresh parsley, chopped
-
mashed potatoes, to serve
ou cooked pasta, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3088 kJ / 738 kcal
- Proteína
- 48 g
- Hidratos de carbono
- 12 g
- Gordura
- 50 g
- Gordura saturada
- 15 g
- Fibra
- 2 g
- Sódio
- 623 mg
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