
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 oz extra virgin olive oil divided
- 8 oz onions quartered
- 1 oz unsalted butter plus 1 heaping tbsp, room temperature
-
8
chicken thighs, skin on and bone in
ou 1 whole chicken - 8 oz bacon unsmoked, in pieces (1 in.)
- 8 oz carrots peeled, in rounds (½ in.)
- 8 oz cremini mushrooms trimmed, halved or quartered, if large
- 1 tsp salt
- 1 tsp freshly ground black pepper to taste
- 1 bottle red wine (725 ml)
- 2 garlic cloves crushed
- 2 sprigs fresh thyme
- 2 dried bay leaves
- 1 tbsp all-purpose flour
- ½ oz fresh parsley chopped
-
mashed potatoes to serve
ou cooked pasta to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 738 kcal / 3088 kJ
- Proteína
- 48 g
- Gordura
- 50 g
- Hidratos de carbono
- 12 g
- Fibra
- 2 g
- Gordura saturada
- 15 g
- Sódio
- 623 mg
Receitas alternativas
Chicken Noodle Soup
50min
Shepherd's Pie
1h 15min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Steamed Rice
25min
Pineapple Pork Chops
2h 40min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Beef Chili with Lemon Feta
30min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Quick Thai Chicken Curry
40min
Creamy Tomato Soup
30min
Sweet and Sour Pork
35min
Beef Lasagna
2h 5min