Chicken Coq au Vin (Betty)
TM6

Chicken Coq au Vin (Betty)

3.9 ( 19 avaliações )

Ingredientes

  • 2 oz extra virgin olive oil divided
  • 8 oz onions quartered
  • 1 oz unsalted butter plus 1 heaping tbsp, room temperature
  • 8 chicken thighs, skin on and bone in
    ou 1 whole chicken
  • 8 oz bacon unsmoked, in pieces (1 in.)
  • 8 oz carrots peeled, in rounds (½ in.)
  • 8 oz cremini mushrooms trimmed, halved or quartered, if large
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp freshly ground black pepper to taste
  • 1 bottle red wine (725 ml)
  • 2 garlic cloves crushed
  • 2 sprigs fresh thyme
  • 2 dried bay leaves
  • 1 tbsp all-purpose flour
  • ½ oz fresh parsley chopped
  • mashed potatoes to serve
    ou cooked pasta to serve

Nutrição
por 1 portion
Energia
738 kcal / 3088 kJ
Proteína
48 g
Gordura
50 g
Hidratos de carbono
12 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
15 g
Sódio
623 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas