Dispositivos e acessórios
Tarragon Chicken Pasta
Preparação 15min
Total 45min
8 portions
Ingredientes
-
lemons zest and juiced (2 oz divided)1 - 2
-
chicken breast fillets, boneless, skinless organic, cut into pieces (1 in.)20 oz
-
dried tarragon divided1 ½ tsp
-
salt divided1 tsp
-
ground black pepper divided½ tsp
-
water60 oz
-
Parmesan stock cubes2
-
sugar snap peas trimmed8 oz
-
dried penne pasta8 oz
-
marinated artichoke hearts drained and cut in halves12 oz
-
roasted red peppers, preserved (8 oz), drained, julienned1 jar
-
extra virgin olive oil3 ½ oz
-
Dijon mustard1 tsp
-
honey1 tsp
-
feta cheese crumbled, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
511 mg
Proteína
24 g
Energia
1519 kJ /
362 kcal
Gordura
16 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
32 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cha Cha Chicken
14 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Chicken with Nectarine Salsa
1h
White Fish Salad
35min
Chicken and Pineapple Wraps
1h 20min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min
Greek Style Pork Stew
50min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Fragrant Chicken Curry
1h
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Chicken Marsala
40min
Orange Garlic Chicken with Rice
50min
Mediterranean Chicken
35min