![Tarragon Chicken Pasta Tarragon Chicken Pasta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4418a982-23c3-430f-b16f-d6a2bf016fd3/Derivates/199b11f5-16d1-4545-9b12-3d2211951cb8.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 - 2 lemons, zest and juiced (2 oz divided)
- 20 oz chicken breast fillets, boneless, skinless, organic, cut into pieces (1 in.)
- 1 ½ tsp dried tarragon, divided
- 1 tsp salt, divided
- ½ tsp ground black pepper, divided
- 60 oz water
- 2 Parmesan stock cubes
- 8 oz sugar snap peas, trimmed
- 8 oz dried penne pasta
- 12 oz marinated artichoke hearts, drained and cut in halves
- 1 jar roasted red peppers, preserved (8 oz), drained, julienned
- 3 ½ oz extra virgin olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp honey
- feta cheese, crumbled, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1519 kJ / 362 kcal
- Proteína
- 24 g
- Hidratos de carbono
- 32 g
- Gordura
- 16 g
- Gordura saturada
- 3 g
- Fibra
- 6 g
- Sódio
- 511 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 dk
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Beef Chili with Lemon Feta
30min
Chicken Cacciatore with Orzo
1ωρ. 5 λεπτ.
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1ωρ. 10 λεπτ.
Curried Chicken and Apple Salad
30min
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2h 45min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 godz. 45 min
Teriyaki Chicken and Rice
40 Min
Soy Poached Chicken
50 Min
Sausage and Red Pepper Pasta
45 Min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 Min