Tarragon Chicken Pasta

Tarragon Chicken Pasta

3.8 24 avaliações
Preparação 15min
Total 45min
8 portions

Ingredientes

  • lemons zest and juiced (2 oz divided)
    1 - 2
  • chicken breast fillets, boneless, skinless organic, cut into pieces (1 in.)
    20 oz
  • dried tarragon divided
    1 ½ tsp
  • salt divided
    1 tsp
  • ground black pepper divided
    ½ tsp
  • water
    60 oz
  • Parmesan stock cubes
    2
  • sugar snap peas trimmed
    8 oz
  • dried penne pasta
    8 oz
  • marinated artichoke hearts drained and cut in halves
    12 oz
  • roasted red peppers, preserved (8 oz), drained, julienned
    1 jar
  • extra virgin olive oil
    3 ½ oz
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • honey
    1 tsp
  • feta cheese crumbled, to garnish

Nutrição por 1 portion

Energia 362 kcal / 1519 kJ
Proteína 24 g
Gordura 16 g
Hidratos de carbono 32 g
Fibra 6 g
Gordura saturada 3 g
Sódio 511 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...