Dispositivos e acessórios
Artichoke and Butterbean Dip
Preparação 5min
Total 10min
38 oz
Ingredientes
-
artichoke hearts3 ½ oz
-
garlic clove1
-
canned butter beans drained and rinsed (approx. 1 x 15.5 oz can)8 oz
-
ground cumin½ tsp
-
lemon juice½ oz
-
plain yogurt unsweetened4 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 oz
Sódio
139.9 mg
Proteína
2.5 g
Energia
170.6 kJ /
40.8 kcal
Gordura
0.7 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
6.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Great to Share
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Coleslaw
10min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Sausage Stuffed Kabocha
2h 45min
Tzatziki
20min
Butterscotch Pudding
35min
Mushroom Walnut Pâté
5min
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min
Black Bean Dip
5min
Cauliflower Steaks
45min
Hummus (Ilan Hall)
9h 5min
Tomato Basil Soup
40min