![One-Pot Barley and Vegetables One-Pot Barley and Vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F610BAA7-5363-4259-9E31-198DD1286DF8/Derivates/64389fe2-36d7-47e7-9dfb-712c78cd31e6.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 lemon, peel only, no pith (approx. 0.5 oz of peel)
- 1 oz dried porcini mushrooms
- 1 tsp fennel seeds
- 1 ½ tsp salt, to taste, divided
- 1 ½ tsp fresh ground pepper, to taste, divided
- 5 oz yellow onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 5 ½ oz parsnips, diced (½ in.) (approx. 3 med. parsnips)
- 6 oz carrots, diced (½ in.) (approx. 4 med. carrots)
-
10
oz Yukon gold potatoes, cubed (½ in.), (approx. 3 med. potatoes)
ou 10 oz sweet potatoes, cubed (½ in.) - 4 ½ oz celery, cut into pieces (¼ in.) (approx. 5 stalks)
- 4 oz pearl barley
- 22 oz water
- 2 heaping tsp vegetable stock paste
- 1 oz tomato paste
- 1 can diced tomatoes (approx. 14.5 oz)
-
8
oz baby portobello mushrooms, sliced
ou 8 oz sugar snap peas - parsley, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1452 kJ / 347 kcal
- Proteína
- 7 g
- Hidratos de carbono
- 65 g
- Gordura
- 8 g
- Fibra
- 12 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Lentil Moussaka
2h 20min
Tofu Stew
30 Min
Minestrone
45 分钟
Broccoli Red Lentil Soup
30 Min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Mushroom Stroganoff
30 Min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 Std. 5 Min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 Min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 分钟
Smoky Black Bean Soup
35min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 dk