![Baby Peas and Pancetta Risotto Baby Peas and Pancetta Risotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/fa1f4687-86f1-4c9e-9226-036b5568404e/Derivates/1c927985-6ec8-4556-b2d2-c061c2972927.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 3 oz Parmesan cheese, cut into pieces (1 in.)
- 2 oz shallots, halved
- 2 oz olive oil, plus extra to fry
-
7
oz frozen baby peas, defrosted, divided
ou 7 oz frozen peas, defrosted, divided - 2 oz dry white wine
- 7 oz arborio rice
- 2 tsp chicken stock paste
- 16 oz water
-
5 ½
oz pancetta, diced (¼ in.)
ou 5 ½ oz ham, diced (¼ in.) -
1
oz cream
ou 1 oz unsalted butter - ¼ tsp ground black pepper, to taste, plus extra to season
- 5 - 10 fresh mint leaves, chopped
- ⅛ tsp salt, to season, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2616.8 kJ / 625.4 kcal
- Proteína
- 19.1 g
- Hidratos de carbono
- 50.9 g
- Gordura
- 36.8 g
- Gordura saturada
- 11.5 g
- Fibra
- 4.5 g
- Sódio
- 651.9 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Hollandaise Sauce
15 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Savory Butternut Squash Pies
1h 25 min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3h 35 min
Spanish Rice
30 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 Std. 5 Min
Moroccan Chicken Bowl
45min
Carrot and Parsnip Mash
45min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45min
Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
30 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min