Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 48 oz eggplant, cut into ¼ in. slices (approx. 3 large eggplants)
- 3 tsp fine sea salt, divided, to taste
- 4 oz Parmigiano Reggiano, cut into pieces
- ½ oz garlic cloves (approx. 5 cloves)
- ½ oz fresh parsley, leaves and tender stems (approx. ½ bunch)
- ½ tsp black peppercorns
- 9 oz yellow onions, halved (approx. 2 medium onions)
- 1 oz olive oil
- 16 oz ground beef, curmbled
- 8 oz canned crushed tomatoes
- 4 oz red wine
- 1 tsp dried oregano
- ¼ tsp ground cinnamon
- ⅛ tsp cayenne pepper
- ¼ tsp ground nutmeg, divided, to taste
- olive oil, to brush
- 4 oz salted butter, plus extra for greasing
- 24 oz whole milk
- 2 ½ oz all-purpose flour
- 2 large eggs
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2186.4 kJ / 522.6 kcal
- Proteína
- 23.5 g
- Hidratos de carbono
- 28 g
- Gordura
- 35 g
- Gordura saturada
- 16.6 g
- Fibra
- 6.7 g
- Sódio
- 1316 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Baby Peas and Pancetta Risotto
30 Min
Quiche Lorraine
50 Min
Cauliflower Gratin
55 Min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 Std.
Savory Butternut Squash Pies
1 Std. 25 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 Min
Leek Pie
1h 45 min.
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3h 35min
Stuffed Vegetables
1 Std. 20 Min
Colcannon with Sausages and Guinness Gravy
1 Std. 5 Min
Mustard-Dill Sauce
2 Std. 15 Min