Dispositivos e acessórios
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
Preparação 50min
Total 2h
4 portions
Ingredientes
Duck with Plums
-
star anise1
-
whole coriander seeds2 tbsp
-
boiling water7 oz
-
½ chicken stock cubechicken stock paste½ tsp
-
red wine vinegar3 oz
-
salt2 tsp
-
dark muscovado sugar4 tbsp
-
duck skin on (3-4.5 lb)52 - 70 oz
-
plums halved, pitted8
-
fresh bay leaves3
Cauliflower Potato Purée
-
cauliflower florets14 oz
-
russet potatoes peeled, diced (½ - ¾ in.)21 oz
-
whole milk8 ½ oz
-
unsalted butter diced1 oz
-
salt to taste1 - 1 ¼ tsp
-
ground nutmeg (opcional)1 pinch
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
54 g
Energia
3617 kJ /
864 kcal
Gordura
51 g
Fibra
6.9 g
Hidratos de carbono
41 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Steamed Salmon with Soy Ginger Sauce
30min
Smoked Salmon Lemon Pasta
35min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1h
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce
1h 40min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50min
Basic Bulgur
35min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40min