Dispositivos e acessórios
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
Preparação 50min
Total 2h
4 portions
Ingredientes
Duck with Plums
-
star anise1
-
whole coriander seeds2 tbsp
-
boiling water7 oz
-
½ chicken stock cubechicken stock paste½ tsp
-
red wine vinegar3 oz
-
salt2 tsp
-
dark muscovado sugar4 tbsp
-
duck skin on (3-4.5 lb)52 - 70 oz
-
plums halved, pitted8
-
fresh bay leaves3
Cauliflower Potato Purée
-
cauliflower florets14 oz
-
russet potatoes peeled, diced (½ - ¾ in.)21 oz
-
whole milk8 ½ oz
-
unsalted butter diced1 oz
-
salt to taste1 - 1 ¼ tsp
-
ground nutmeg (opcional)1 pinch
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
54 g
Energia
3617 kJ /
864 kcal
Gordura
51 g
Fibra
6.9 g
Hidratos de carbono
41 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min
Creamed Spinach
30min
Chicken, Broccoli, and Cheddar Rice
50min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
45min
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4h
Basic Chicken Stock
1h 10min
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Pork Adobo
55min
Caramel Peach Kringle
2h 55min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1h 25min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min