Dispositivos e acessórios
One-pot Lemon, Basil and Ricotta Chicken Pasta
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
fresh parsley leaves only10 g
-
fresh basil leaves only, plus extra for garnishing20 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
chicken breasts, skinless diced (2 cm)400 g
-
fine sea salt2 tsp
-
water1000 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
dried penne pasta400 g
-
ricotta cheese170 g
-
lemons finely grated zest and juice2
-
ground black pepper1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1049 mg
Proteína
46.3 g
Energia
3254 kJ /
777.8 kcal
Gordura
28 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
9.5 g
Hidratos de carbono
82.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Keeping It Cosy
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Gnocchi Carbonara with Peas
20min
Warm Chicken Peanut Noodle Salad
25min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1h 55min
Salad with Bacon, Watermelon and Yoghurt Dressing
20min
Salmon and Courgette en Croute
1h
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Leftover Turkey and Veg Bake
1h
Ham and Leek Pasta Sauce
30min
Ham Hock Potato Bake
35min