Dispositivos e acessórios
One-pot Lemon, Basil and Ricotta Chicken Pasta
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
fresh parsley leaves only10 g
-
fresh basil leaves only, plus extra for garnishing20 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
chicken breasts, skinless diced (2 cm)400 g
-
fine sea salt2 tsp
-
water1000 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
dried penne pasta400 g
-
ricotta cheese170 g
-
lemons finely grated zest and juice2
-
ground black pepper1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1049 mg
Proteína
46.3 g
Energia
3254 kJ /
777.8 kcal
Gordura
28 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
9.5 g
Hidratos de carbono
82.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Keeping It Cosy
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20min
Crab & Prawn Linguine
25min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
1h 10min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min
Chicken Caprese Pasta Salad
25min
Chicken Salad
1h 20min
Pasta Salad with Salami
25min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Salmon Farfalle with Pesto
45min
Ham and Leek Pasta Sauce
30min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min