![Basic Vegetable Soup Basic Vegetable Soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/629d15dc-68c1-41dc-b825-f3e3e52ac3b7/Derivates/5c6f536e-c821-413f-af5f-1de8aaab9abc.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- ½ - 1 oz olive oil
- 3 ½ - 5 oz mixed onions, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks), cut in pieces (¾ in.)
- 12 - 14 oz fresh mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (¾ in.)
-
2
oz frozen mixed vegetables (opcional)
ou 2 oz frozen green peas (opcional) - 25 - 28 oz water
-
1
tsp vegetable stock paste
ou 1 vegetable stock cube -
1
tsp salt, to taste
ou 1 tbsp soy sauce, to taste - 3 oz dried soup pasta, e.g. ditalini or macaroni
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 777.4 kJ / 185.8 kcal
- Proteína
- 6 g
- Hidratos de carbono
- 27.3 g
- Gordura
- 6 g
- Gordura saturada
- 0.9 g
- Fibra
- 4.4 g
- Sódio
- 852.1 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Lemon Garlic Broccoli
20p
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Vegetable Soup
35 Min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Carrot Ginger Soup
20p
Split Pea Soup
1 Std. 25 Min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
White Bean Soup
2h 45min
Chunky Vegetable Barley Soup
1h
Leek and Potato Soup
40p
Basic Soup Purée
45min