Dispositivos e acessórios
Beef Madras
Preparação 15min
Total 1h 30min
6 portions
Ingredientes
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered100 g
-
vegetable oil plus 2 Tbsp20 g
-
braising steak diced (2 cm)600 g
-
Madras curry powder2 Tbsp
-
tomato purée50 g
-
water or enough to cover meat300 g
-
½ tsp meat stock paste, crumbledbeef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
lemon juice2 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
298.9 mg
Proteína
22.5 g
Energia
982.1 kJ /
234.7 kcal
Gordura
14.5 g
Fibra
1.1 g
Gordura saturada
2.7 g
Hidratos de carbono
4.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
A Taste of India
72 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Cheat Days
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6h 30min
Chicken Garam Masala
50min
Quick Lamb Dhansak
45min
Chicken and Mushroom Balti
50min
Quick Lamb Dhansak
50min
Butter Chicken
50min
Pork Vindaloo
4h
Kofta Curry
1h 10min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min
Lamb Rogan Josh
1h 45min
Chicken Jalfrezi
1h
Cape Malay Chicken Curry
1h