Dispositivos e acessórios
Cape Malay Chicken Curry
Preparação 20min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves4
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
onions halved60 g
-
sunflower oil30 g
-
cloves3
-
long red chilli halved, deseeded and sliced1
-
ground cinnamon to taste½ - ¾ tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cardamom to taste1 ½ - 2 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
ground white pepper to taste½ - 1 tsp
-
fine sea salt to taste1 - 2 tsp
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l)chicken stock paste1 tsp
-
mango chutney2 Tbsp
-
water250 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
floury potatoes peeled, cut in bite-size pieces500 g
-
chicken breast fillets, skinless cut in bite-size pieces600 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
40 g
Energia
1496 kJ /
358 kcal
Gordura
9 g
Fibra
3.7 g
Hidratos de carbono
26 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
South African
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chicken Garam Masala
50min
Chicken and Mushroom Balti
50min
Sri Lankan Red Beef Curry
1h 35min
Beef Madras
1h 30min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min
Lamb Rogan Josh
1h 45min
Chicken Jalfrezi
1h
Prawn Bhuna
30min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1h 5min
Chicken Akhni
1h 30min
Lamb Keema with Peas
1h
Chicken Curry with Spinach
1h 5min