Cape Malay Chicken Curry
TM5 TM6

Cape Malay Chicken Curry

4.5 (173 avaliações )

Ingredientes

  • 4 garlic cloves
  • 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 60 g onions, halved
  • 30 g sunflower oil
  • 3 cloves
  • 1 long red chilli, halved, deseeded and sliced
  • ½ - ¾ tsp ground cinnamon, to taste
  • 1 tsp ground cumin
  • 1 tsp ground coriander
  • 1 ½ - 2 tsp ground cardamom, to taste
  • 2 tsp ground turmeric
  • ½ - 1 tsp ground white pepper, to taste
  • 1 - 2 tsp fine sea salt, to taste
  • 1 tsp chicken stock paste
    ou 1 chicken stock cube (for 0.5 l)
  • 2 Tbsp mango chutney
  • 250 g water
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 500 g floury potatoes, peeled, cut in bite-size pieces
  • 600 g chicken breast fillets, skinless, cut in bite-size pieces

Nutrição
por 1 portion
Energia
1496 kJ / 358 kcal
Proteína
40 g
Hidratos de carbono
26 g
Gordura
9 g
Fibra
3.7 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas