Dispositivos e acessórios
Lamb sfiha
Preparação 30min
Total 1h 20min
28 portions
Ingredientes
-
water200 g
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
baker's flour plus extra for dusting310 g
-
salt1 ¼ tsp
-
pumpkin cut into pieces (approx. 2 cm)100 g
-
red onion80 g
-
garlic clove1
-
Aleppo pepper (see Tips)2 tsp
-
vine-ripened tomato cut into quarters1
-
ground black pepper¼ tsp
-
lamb mince400 g
-
fresh mint leaves
-
lemon cut into cheeks, to serve1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
109.3 mg
Proteína
4.6 g
Energia
295 kJ /
70.3 kcal
Gordura
1.6 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
0.4 g
Hidratos de carbono
8.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Shane Delia's Spice Journey
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Cabbage rolls
1h 50min
Focaccia
2h 5min
Cold cut pork sausage
1h 30min
Kashta cream
10min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Chicken moghrabieh
1h 25min
Taramasalata
15min
Soula's Spanakopita
1h 35min
Veal pizzaiola
40min
Gnocchi
1h 40min
Rizogalo (Greek rice pudding)
1h 10min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min