Dispositivos e acessórios
Miso soup
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
water1600 g
-
kombu strip (7-10 cm) (optional)1
-
dried shiitake mushrooms (approx. 20 g), cut into slices5
-
fresh ginger peeled and cut into thin slices3 cm
-
garlic clove cut into halves1
-
wakame flakes (see Tips)2 tbsp
-
carrot peeled and cut into matchsticks or 'spaghetti' (see Tips)100 g
-
daikon peeled and cut into matchsticks or 'spaghetti' (see Tips)150 g
-
firm tofu cut into cubes (2 cm) (see Tips)200 g
-
Asian greens of choice, trimmed and cut into pieces (3 cm)200 g
-
miso paste2 tbsp
-
soy sauce1 tbsp
-
sesame oil2 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
sesame seeds for garnishing2 tbsp
-
fresh coriander leaves only, for garnishing3 sprigs
-
spring onions/shallots cut into thin slices, for garnishing2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1484.3 mg
Proteína
8.5 g
Energia
622.3 kJ /
148 kcal
Gordura
8.5 g
Fibra
5.7 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegetarian Kitchen
87 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Leek quiche
1h 20min
Umami Soup
1h 20min
Raw pumpkin and zucchini curry
25min
Vegetarian chilli
1h 5min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Chinese greens with XO sauce
1h 50min
Nam Jim
10min
Mushroom quinotto
30min
Mixed mushroom burgers
50min
Fennel, date and nut bread
1h 15min
Artichoke and bean ragout
1h 30min