Dispositivos e acessórios
Gluten free ANZAC biscuits
Preparação 20min
Total 45min
24 portions
Ingredientes
-
unsalted butter cut into pieces130 g
-
water2 tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
golden syrup2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
quinoa flakes100 g
-
brown rice flour (see Tips)70 g
-
green banana flour (see Tips)40 g
-
raw sugar120 g
-
desiccated coconut100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
104.2 mg
Proteína
2.5 g
Energia
528.9 kJ /
125.9 kcal
Gordura
7.7 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
5.5 g
Hidratos de carbono
11.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Gluten free lemon tart
2h 25min
Gluten free pizza base
35min
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
1h 30min
Gluten free chocolate halva cake
1h
Gluten free flour mix
10min
Gluten free rough puff pastry
1h 15min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Chunky choc nut brownie
35min
Gluten free lamingtons
1h 30min
Buckwheat bread
2h 5min