Dispositivos e acessórios
Gluten free ANZAC biscuits
Preparação 20min
Total 45min
24 portions
Ingredientes
-
unsalted butter cut into pieces130 g
-
water2 tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
golden syrup2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
quinoa flakes100 g
-
brown rice flour (see Tips)70 g
-
green banana flour (see Tips)40 g
-
raw sugar120 g
-
desiccated coconut100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
104.2 mg
Proteína
2.5 g
Energia
528.9 kJ /
125.9 kcal
Gordura
7.7 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
5.5 g
Hidratos de carbono
11.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Paleo sandwich bread
1h 30min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Gluten free baking powder
5min
Gluten free self-raising flour
10min
Gluten free flour mix
10min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Gluten free sourdough bread
192h 20min
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Gluten free lamingtons
1h 30min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min