Dispositivos e acessórios
Chocolate and nut biscuits
Preparação 15min
Total 55min
24 portions
Ingredientes
-
pecan nuts150 g
-
hazelnuts roasted and skin removed150 g
-
pure icing sugar300 g
-
raw cacao powder100 g
-
salt½ tsp
-
vanilla paste1 tbsp
-
dark chocolate (gluten free), cut into small pieces (approx. 5 mm)100 g
-
egg whites4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
59.3 mg
Proteína
3.2 g
Energia
715.9 kJ /
170.4 kcal
Gordura
10 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
1.8 g
Hidratos de carbono
15.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
1h 25min
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Gluten free warm berry cobbler
45min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Gluten free scones
30min
Chunky choc nut brownie
35min
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Sweet seeded crackers
1h 10min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Almond biscotti
3h 30min
Apricot macadamia biscuits
40min
Gluten free lamingtons
1h 30min