Dispositivos e acessórios
Chocolate and nut biscuits
Preparação 15min
Total 55min
24 portions
Ingredientes
-
pecan nuts150 g
-
hazelnuts roasted and skin removed150 g
-
pure icing sugar300 g
-
raw cacao powder100 g
-
salt½ tsp
-
vanilla paste1 tbsp
-
dark chocolate (gluten free), cut into small pieces (approx. 5 mm)100 g
-
egg whites4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
59.3 mg
Proteína
3.2 g
Energia
715.9 kJ /
170.4 kcal
Gordura
10 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
1.8 g
Hidratos de carbono
15.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Raw chocolate beetroot cake
2h 15min
Coconut and cinnamon teff porridge
30min
Chunky choc nut brownie
35min
Chocolate mousse
1h 10min
Chocolate energy bars
1h
Banana tofu ice cream
10min
Apricot macadamia biscuits
40min
Chewy pistachio biscuits
45min
Nut and seed butter
10min
Berry coconut cashew bars
2h 40min
Choc chunk and pomegranate oatmeal cookies
45min
Healthy chocolate mousse
10min