Dispositivos e acessórios
Chocolate and nut biscuits
Preparação 15min
Total 55min
24 portions
Ingredientes
-
pecan nuts150 g
-
hazelnuts roasted and skin removed150 g
-
pure icing sugar300 g
-
raw cacao powder100 g
-
salt½ tsp
-
vanilla paste1 tbsp
-
dark chocolate (gluten free), cut into small pieces (approx. 5 mm)100 g
-
egg whites4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
59.3 mg
Proteína
3.2 g
Energia
715.9 kJ /
170.4 kcal
Gordura
10 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
1.8 g
Hidratos de carbono
15.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Apricot macadamia biscuits
40min
Gluten free breakfast cereal clusters
1h 15min
Quinoa choc-chip biscuits
35min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1h
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
No-bake coffee cake
7h 30min
Apple cinnamon muffins
40min
Healthy biscuits
35min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55min
Basic berry muffins
40min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1h 25min