Versões compatíveis
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Coconut cream cheese topping
- 500 g coconut cream (min. 65% coconut cream) (see Tips)
- 80 g pure maple syrup
- 1 tbsp lemon juice
- 1 tsp vanilla bean paste
- 1 tbsp agar agar powder (see Tips)
Cupcakes
- coconut oil cooking spray, for greasing
- 250 g coconut sugar
- 120 g light olive oil
- 400 g gluten free self-raising flour
- 210 g water
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 tsp gluten free baking powder
- 1 tsp apple cider vinegar
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 417.1 kJ / 99.3 kcal
- Proteína
- 0.5 g
- Hidratos de carbono
- 13.7 g
- Gordura
- 4.9 g
- Gordura saturada
- 2.7 g
- Fibra
- 0.2 g
- Sódio
- 9.6 mg
Receitas alternativas
Vegan carrot cake with orange frosting
2h 5min
Gluten free gingerbread house
4h 45min
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4h 5min
Wholemeal spelt doughnuts with cacao glaze
45min
Wombat slice
45min
Bliss ball rocket skewers
30min
Chocolate cupcakes with vanilla coconut icing
29h 10min
Freckle cake
26hod. 40min
Perfect party cookies (allergy free)
45min
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
1 Std. 30 Min
Gluten free chocolate brownie
45min
Raw strawberry cheesecake
7h 45min