Dispositivos e acessórios
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
Preparação 35min
Total 2h
48 portions
Ingredientes
Coconut cream cheese topping
-
coconut cream (min. 65% coconut cream) (see Tips)500 g
-
pure maple syrup80 g
-
lemon juice1 tbsp
-
vanilla bean paste1 tsp
-
agar agar powder (see Tips)1 tbsp
Cupcakes
-
coconut oil cooking spray for greasing
-
coconut sugar250 g
-
light olive oil120 g
-
gluten free self-raising flour400 g
-
water210 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
gluten free baking powder1 tsp
-
apple cider vinegar1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
9.6 mg
Proteína
0.5 g
Energia
417.1 kJ /
99.3 kcal
Gordura
4.9 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
2.7 g
Hidratos de carbono
13.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hip Hip... Hooray!
85 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Perfect party cookies (allergy free)
45min
Jelly roll-ups
25h 45min
Strawberry fizz
10min
Chocolate cupcakes with chocolate avocado icing
1h
Strawberry amaze-balls
30min
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
1h 30min
Gluten free birthday sponge cake
1h 10min
Chunky choc nut brownie
35min
Gluten free pizza base
35min
Gluten free waffles with maple bacon
1h
Marshmallow pops
25h 40min
Gluten free gingerbread cookies
2h 35min