Dispositivos e acessórios
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
Preparação 35min
Total 2h
48 portions
Ingredientes
Coconut cream cheese topping
-
coconut cream (min. 65% coconut cream) (see Tips)500 g
-
pure maple syrup80 g
-
lemon juice1 tbsp
-
vanilla bean paste1 tsp
-
agar agar powder (see Tips)1 tbsp
Cupcakes
-
coconut oil cooking spray for greasing
-
coconut sugar250 g
-
light olive oil120 g
-
gluten free self-raising flour400 g
-
water210 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
gluten free baking powder1 tsp
-
apple cider vinegar1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
9.6 mg
Proteína
0.5 g
Energia
417.1 kJ /
99.3 kcal
Gordura
4.9 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
2.7 g
Hidratos de carbono
13.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hip Hip... Hooray!
85 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Vanilla bean marshmallows
2h 15min
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2h 15min
Baking powder
5min
Buttercream icing
10min
Jelly roll-ups
25h 45min
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
1h 30min
Perfect party cookies (allergy free)
45min
Peanut caramel slice
5h 35min
Tofu chocolate ice cream
6h 10min
Chocolate cupcakes with chocolate avocado icing
1h
Chocolate crackle surprise
2h 30min
Vanilla protein balls
20min