Dispositivos e acessórios
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
Preparação 15min
Total 1h 30min
12 portions
Ingredientes
Chocolate zucchini cupcakes
-
coconut oil cooking spray for greasing
-
dairy free milk chocolate100 g
-
zucchini cut into large pieces (3-4 cm)250 g
-
arrowroot flour80 g
-
raw cacao powder20 g
-
coconut flour50 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
dark coconut nectar syrup90 g
-
natural vanilla extract1 tbsp
-
eggs4
Blueberry icing
-
coconut cream50 g
-
gelatine powder1 tbsp
-
fresh blueberries (1 punnet)125 g
-
icing sugar220 g
-
coconut oil (liquid)20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
158.4 mg
Proteína
5.2 g
Energia
1136.9 kJ /
270.7 kcal
Gordura
11.2 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
7.6 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hip Hip... Hooray!
85 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Gluten free gingerbread house
4h 45min
Chocolate zucchini mini loaves
1h 30min
Chocolate chip muffins
40min
Spelt Margherita pizza
2h
Perfect party cookies (allergy free)
45min
Chocolate cupcakes with chocolate avocado icing
1h
Vanilla honey cupcakes
1h 20min
Banana and oat mini muffins
40min
Chunky choc nut brownie
35min
Better-for-you custard
15min
Bliss ball rocket skewers
30min
Gluten free sausage rolls
2h 5min