
Dispositivos e acessórios
Koththu roti
Preparação 25min
Total 1h 5min
6 portions
Ingredientes
Spice mix
-
chilli powder1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
curry powder3 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Curry
-
skinless chicken breast fillet cut into strips (2.5 cm x 5 mm)500 g
-
lime juice1 tbsp
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled2 ½ cm
-
cinnamon quill1
-
cardamom pods2
-
whole cloves2
-
oil40 g
-
fresh curry leaves8
-
brown onions cut into slices2
-
tomato paste50 g
-
coconut cream120 g
-
coconut milk120 g
-
sugar½ tsp
-
red capsicum cut into julienne1
-
carrot cut into julienne1
-
freshly ground pepper to taste1 - 2 pinches
-
eggs2
-
roti cut into julienne (see Tips)3
-
lime cut into 8 wedges, for garnishing1
Nutrição por 1 portions
Energia
354 kcal /
1488 kJ
Proteína
25.6 g
Gordura
18.7 g
Hidratos de carbono
17.8 g
Fibra
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Sri Lankan Feast
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia