Dispositivos e acessórios
Smoky chicken thighs
Preparação 30min
Total 2h 10min
8 portions
Ingredientes
-
green tomatoes (unripe), cut into halves (see Tips)400 g
-
chipotle chillies (see Tips)3
-
garlic cloves unpeeled3
-
hot water300 g
-
cumin seeds2 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
sesame seeds50 g
-
raw unsalted peanuts100 g
-
pitted prunes50 g
-
dried Mexican oregano or Mediterranean oregano2 tbsp
-
cocoa powder1 tsp
-
Chicken stock paste1 tsp
-
water500 g
-
olive oil for frying1 tbsp
-
chicken thighs bone in and skin on8
-
ground coriander2 tsp
-
sea salt flakes2 tsp
-
fresh coriander leaves only, for garnishing5 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
784.6 mg
Proteína
36 g
Energia
2557.6 kJ /
608.9 kcal
Gordura
48.3 g
Fibra
4.9 g
Gordura saturada
12.8 g
Hidratos de carbono
6.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Cod with citrus butter
40min
Meatballs with tomato sauce
40min
Rosemary and green peppercorn pork fillet
5h 15min
Chorizo and squid stew (TM5)
5h 30min
Chicken and warm potato salad
55min
Pork vindaloo
2h 20min
Tandoori chicken
1h 35min
Texas-style lovely legs
4h
Veal pizzaiola
40min
Vindaloo pork
5h 10min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1h 30min
Adobo beef
1h 10min