
Versões compatíveis
Chilorio shredded pork with lime-pickled onions
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Lime-pickled onions
- 2 red onions cut into thin rings
- 1 tbsp sea salt flakes
- 2 limes juice only
- 1 fresh green chilli deseeded and cut into thin slices
Chilorio
- 1000 g pork shoulder (fatty), cut into pieces (3 cm)
- 1300 g water
- 40 g ancho chillies stems removed
- 2 tsp fine salt
- 60 g apple cider vinegar
- 6 garlic cloves
- 1 tsp cumin seeds
- 5 sprigs fresh thyme leaves only
- 1 tbsp dried oregano
- 1 piece orange zest (1 x 2 cm), no white pith
- 1 orange juiced
- 1 lime cut into wedges, to serve
- tortillas to serve
- Nutrição
- por 1 portions
- Energia
- 400.3 kcal / 1681.3 kJ
- Proteína
- 25.8 g
- Gordura
- 19.6 g
- Hidratos de carbono
- 27.4 g
- Fibra
- 5.1 g
- Gordura saturada
- 7.9 g
- Sódio
- 2086.3 mg
Receitas alternativas
Chicken Enchiladas
40min
Tex-Mex BBQ Brisket
5h 30min
Peking-style duck pancakes
8h 50min
Carnitas
50min
Chicken Enfrijoladas
50min
Tuna avocado bowl
45min
Watermelon and salmon ceviche stack
25min
Pulled pork with apple and fennel salad
2h 45min
Chicken picadillo cups
40min
Tinga de pollo (shredded chicken)
35min
Chimichurri
5min
Slow cooked Mexican beef
1h 30min