Dispositivos e acessórios
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
zucchinis trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
-
carrots trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
Broccoli pesto
-
garlic clove1
-
broccoli broken into florets50 g
-
blanched almonds20 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 g
-
grapeseed oil80 g
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
fresh basil leaves only2 - 3 sprigs
Zoodles
-
water500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
136.7 mg
Proteína
5.2 g
Energia
1100.2 kJ /
263 kcal
Gordura
24.7 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
3.4 g
Hidratos de carbono
6.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Raw cauliflower tabouli
30min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1h 20min
Chunky basil pesto dip
10min
Broccoli salad
10min
Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
30min
Popeye's power bowl
10min
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Cauliflower "fried" rice
45min
Cauliflower mash
25min
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1h 30min
Avo and egg spread
35min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30min