
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g pepitas
- 60 g roasted unsalted peanuts
- 80 g iceberg lettuce cut into pieces
- 100 - 150 g fresh baby spinach leaves, coarsely chopped
- 1 spring onion/shallot green part only
- 1 sprig fresh coriander leaves only
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley leaves only
- 1 serrano chilli (see Tips)
- 1 pinch ground cumin
- 2 tsp sea salt to taste
- 400 g green tomatillos cut into halves (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 20 g grapeseed oil
- 100 g onion
- 280 - 400 g water (see Tips)
- 8 skinless chicken drumsticks (see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 376 kcal / 1573.3 kJ
- Proteína
- 31 g
- Gordura
- 25.2 g
- Hidratos de carbono
- 8 g
- Fibra
- 3.1 g
- Gordura saturada
- 5.2 g
- Sódio
- 627.6 mg
Receitas alternativas
Beef Burgundy
1h 45min
Beef stock paste
3h
Lemon grass beef salad
30min
Sous-Vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12h 45min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1h 45min
Tex-Mex chicken soup
40min
Piccalilli
720h 35min
Herb-salted chicken and chickpea casserole
1h 10min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55min