"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM6)
TM6

"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM6)

4.2 (13 avaliações )

Ingredientes

Spinach and mint pesto

  • 50 g extra virgin olive oil
  • 1 ½ tbsp lime juice
  • 200 g fresh baby spinach leaves
  • 8 sprigs fresh mint, leaves only
  • 50 g shelled salted pistachio nuts
  • 1 garlic clove
  • ¼ tsp salt

Carrot and zucchini 'spaghetti'

  • 1 - 2 zucchinis, trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
  • 1 - 2 carrots, trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
  • 500 g water
  • 100 g sugar snap peas, cut into thin strips
  • Parmesan cheese, shaved, to serve
  • ground black pepper, to serve

Nutrição
por 1 portion
Energia
989.3 kJ / 236.5 kcal
Proteína
6.5 g
Hidratos de carbono
14.2 g
Gordura
18.5 g
Gordura saturada
2.7 g
Fibra
6 g
Sódio
221.6 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas