!["Spaghetti" with spinach and mint pesto "Spaghetti" with spinach and mint pesto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4869FD14-FD62-4DA4-ACFD-0DAA96AA758A/Derivates/CFFE0D46-7A61-43EF-A500-B74510CD754A.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Spinach and mint pesto
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 ½ tbsp lime juice
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 8 sprigs fresh mint, leaves only
- 50 g shelled salted pistachio nuts
- 1 garlic clove
- ¼ tsp salt
Carrot and zucchini 'spaghetti'
- 500 g water
- 1 - 2 zucchinis (approx. 200 g), peeled into spaghetti (see Tips)
- 1 - 2 carrots (approx. 200 g), peeled into spaghetti (see Tips)
- 100 g sugar snap peas, cut into thin strips
- Parmesan cheese, shaved, to serve
- ground black pepper
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1059.3 kJ / 252.3 kcal
- Proteína
- 7 g
- Hidratos de carbono
- 7.9 g
- Gordura
- 20.3 g
- Gordura saturada
- 3.1 g
- Fibra
- 7.7 g
- Sódio
- 208.7 mg
Receitas alternativas
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 min
Plant-based parmesan
5 Min
Roasted eggplant
1h 35 min
Vegetarian chilli
1h 5min
Tofu 'sour cream'
5 Min
Vegetable pilaf
1hod.
Asparagus and mushroom stir-fry
10min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 min
Breakfast sausages
1h 5min
Tofu scramble
25 min
Daily green smoothie
10min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min