Versões compatíveis
Steamed corn with chipotle mayonnaise and coriander salsa
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chipotle mayonnaise
- 200 g light olive oil
- 2 egg yolks, room temperature
- ½ lime, juice only
- 1 tsp flaked salt
- 50 g chipotle chillies in adobo sauce, cut into small pieces
- 20 g sour cream
Coriander salsa
- 80 g brown onion
- 80 g water
- ½ tsp chilli powder (optional)
- ½ lime, zest, peeled into strips (1 x 4 cm), no white pith and juiced
- 1 pinch raw sugar (optional)
- 1 pinch sea salt flakes
- 20 sprigs fresh coriander, leaves only
Corn
- 700 g water
- 3 corn cobs, silks and husks removed and cobs cut into halves
- 100 g Pecorino cheese, grated, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2000.8 kJ / 476.3 kcal
- Proteína
- 9.6 g
- Hidratos de carbono
- 12.6 g
- Gordura
- 42.7 g
- Gordura saturada
- 9.8 g
- Fibra
- 5.4 g
- Sódio
- 578.4 mg
Receitas alternativas
Mashed potatoes for two
30 min
Silky sweet potato mash
25 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3u. 40min
Classic beef burgers
1h
Steamed asparagus with caper crumbs
30 min
Lime and chilli corn
40 min
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2h
Whipped cream
15min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 min
Mushroom and white wine cream sauce
30 min
Steamed greens with lemon feta
20min
Steamed Chinese greens
30 min