Dispositivos e acessórios
Gluten free barbecue sauce
Preparação 10min
Total 50min
535 g
Ingredientes
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic clove1
-
tomato sauce (gluten free - see Tips)250 g
-
apple cider vinegar50 g
-
honey50 g
-
brown sugar100 g
-
Worcestershire sauce (gluten free - see Tips)2 tbsp
-
water60 g
-
paprika½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 535 g
Sódio
1559.4 mg
Proteína
5 g
Energia
2873.3 kJ /
686.7 kcal
Gordura
1 g
Fibra
6.4 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
172.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Mayonnaise
5min
Tomato paste
2h 20min
Gluten free flatbreads
40min
Gluten free Worcestershire sauce
1h 10min
Gluten free self-raising flour
10min
Gluten free flour mix
10min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Haloumi
5h
Gluten free pizza base
35min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Diane sauce
20min
Traditional Worcestershire sauce
35min