Mediterranean seafood rice with chorizo

Mediterranean seafood rice with chorizo

4.2 31 avaliações
Preparação 35min
Total 1h 5min
6 portions

Ingredientes

  • fresh mussels shells scrubbed and debearded
    400 g
  • onions cut into halves
    160 g
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    40 g
  • fresh squid rings
    200 g
  • mixed capsicum (e.g. red, green), cut into pieces (3 cm)
    200 g
  • spicy chorizo cut into thin slices
    50 g
  • canned diced tomatoes
    400 g
  • salt
    1 ½ tsp
  • saffron
    2 pinches
  • water
    200 g
  • Chicken stock paste (refer to recipe in The Basic Cookbook)
    ½ tsp
  • short-grain white rice cooked (see Tips)
    350 g
  • peeled raw prawns
    50 g
  • lemon cut into wedges, to serve
    1

Nutrição por 1 portion

Energia 377 kcal / 1593 kJ
Proteína 17 g
Gordura 11 g
Hidratos de carbono 51 g
Fibra 3 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...