Dispositivos e acessórios
Steamed Tofu
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
carrots cut in pieces70 g
-
garlic cloves4
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh spinach leaves blanched (see tip)150 g
-
fresh button mushrooms sliced (2-3 mm)200 g
-
firm tofu marinated, cut in 4 pieces600 g
-
fine sea salt4 pinches
-
ground black pepper4 pinches
-
lemon juice4 tsp
-
extra virgin olive oil4 tsp
-
soy sauce2 Tbsp
-
water500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
626.5 mg
Proteína
27.4 g
Energia
1232 kJ /
294.5 kcal
Gordura
17.9 g
Fibra
5.5 g
Gordura saturada
2.8 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simple Ideas
201 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Steam Supreme
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mushroom Stir-Fry
55min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45min
Miso and Honey-roasted Aubergine
1h
Tofu stew
30min
Scrambled Tofu
20min
Tofu Balls
35min
Lemongrass Tempeh
1h 15min
Tofu stew
30min
Chickpea Pancakes
20min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Crispy Korean Tofu
1h 20min
Miso Soup with Vegetables
30min