Dispositivos e acessórios
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
Preparação 5min
Total 35min
4 porties
Ingredientes
-
verse peterselie , waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn1 bos
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)20 g
-
aardappelen , in stukken (3 cm)200 g
-
water1000 g
-
groentenbouillonblokjes2
-
boter10 g
-
rijst (kooktijd 16 minuten)200 g
-
zout1 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Energia
1000 kJ /
239 kcal
Proteína
6.1 g
Hidratos de carbono
48.1 g
Gordura
3.8 g
Fibra
1.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gevarieerd koken elke dag
52 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Wit Brood
Nenhuma avaliação
Parelgerst- en champignonsoep
Nenhuma avaliação
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10h
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Nenhuma avaliação
Tarbot met salsasaus
Nenhuma avaliação
Glutenvrije kerstfruitcake
Nenhuma avaliação
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Sojabolognese
40min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Nenhuma avaliação
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1h 10min
Pistache Crème Brûlée
Nenhuma avaliação
Aziatische groentesoep met tofu
1h 30min