Versões compatíveis
Black bean tomato soup with coriander lime cream
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g olive oil
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into halves
- 1 garlic clove
- 80 g celery, cut into pieces
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra for garnishing
- 50 g roasted red capsicum
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp chilli powder
- 1 tbsp tomato paste
- ¼ tsp ground black pepper
- 400 g canned black beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 400 g canned diced tomatoes
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 500 g water
- ¼ tsp salt
- 1 lime, zested and juiced (1 tsp juice), plus extra lime wedges to serve
- 70 g sour cream
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 922.5 kJ / 219.5 kcal
- Proteína
- 6.5 g
- Hidratos de carbono
- 12.5 g
- Gordura
- 13 g
- Gordura saturada
- 5.7 g
- Fibra
- 7.2 g
- Sódio
- 588.6 mg
Receitas alternativas
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Curried carrot and ginger soup
40 min
Tuscan bean soup
40 min
Tomato and lentil dahl
35min
Creamy tomato and basil soup
30 min
Vegetable chilli
50min
Smoky Mexican bean soup
35min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Tuscan bean soup
30 min
Vegetarian chilli
35min
Black bean enchiladas
1 Std. 20 Min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min